Romanii ... si cat de inventivi pot fii

De data asta este vorba despre un telefon (de obicei primit de la numar ascuns) in care vi se spune ca ati castigat, ca, la nu stiu ce concurs Orange Prepay, din 40 de finalisti ati ajuns in cei 10 castigatori. ( Am cautat la Orange pe site si exista un fel de concurs Prepay; cumva, baietii au cat de cat o "acoperire")
Nu conteaza ca n-ati participat la nici un concurs si ca sunteti pe abonament, ca e asa, un fel de premiu de fidelizare fiindca aveti o perioada lunga de cand sunteti abonat.

Normal ca cei ce se pretind de la Orange "departamentul de Premii si Concursuri" nu stiu numele titularului abonamentului... asta fiind al doilea semn ca este fake concursul.

In fine, cand va veni vorba de ce anume ati castigat va va spune ca puteti opta pentru contravaloarea telefonului(premiul) in bani adica o suma de peste 2000 ron ( 20 milioane lei vechi).

Cand o sa vina vorba despre ce trebuie sa faceti (ca intotdeauna va fi ceva de facut din partea voastra) o sa zica ca nu trebuie mare lucru, ca o sa trebuiasca sa formati *100# si apoi sa apelati. Ulterior, veti primi un mesaj de la numarul orange 200 (cumva accentuand astfel ca nu e teapa, e chiar concurs orange) si va trebui sa-l stergeti.

Ce inseamna de fapt asta? Inseamna ca apeland *100# ii veti reincarca prepay-ul iar Orange va va trimite un mesaj prin numarul 200 instiintandu-va ca ati incarcat un cont prepay cu suma x. Acum intelegeti de ce ziceau baietii ca mesajul respectiv trebuie sters repejor? Ca nu cumva sa vedeti ce numar avea cartela prepay pe care ati reincarcat-o.

Prin urmare, va cer, dragi romani, sa nu picati in tepe de genul asta in care vi se spune ca ati castigat fara sa fi participat la vreun concurs. Stiu ca e greu, ca asta e visul oricaruia, dar trebuie sa rezistati si sa nu va lasati fraudati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus ... comenteaza