Te rog frumos sa iti ceri scuze ...

Te rog frumos sa iti ceri scuze ... sau cum sa te faci de ras cu un pistol in mana ... Iata cum mergeam eu pe jos fix in ziua in care s-au hotarat muisti de la RATB sa faca greva si ma suna un tovaras "Coaie hai sa ne vedem la parc la Brancoveanu ..." ... si ma intalnesc cu el si ne-o luam usor inspre parc sa ne intalnim cu o dom`soara .. ajungem in parc ... ne intalnim cu dom`soara si in cautarea noastra de o banca trecem pe langa un pusti cordit care ai dadea apa de la cismea unei javre de caine "de rasa " :)) . Acuma ... incepe tovasu` meu sa-i atraga atentia ... " Ba ... tarane de acolo oameni bea apa nu cainii "..  la care taranu cu cateaua nu se simte si urmeaza injuraturile de rigoare ... Taranu cordit ne promite ca se intoarce si o ia grabit din loc ... noi ne continuam drumu in cautarea unei banci chiar daca batea un vant de numai vreme de stat in parc nu era ... da ce sa facem si noi. Gasim banca ... si de aici incpepe show-ul.


Apare taranu ... si nu ca apare singur da mai apare cu alti 3 tarani ... si incep .. "Auzi coaie, de ce l-ai injurat pe fratimiu ..." la care tovarasu meu inceraca destul de calm (spre surprinderea si nelinistea mea ) sa le explice ca nu a gresit cu nimic ca sa luat de el pt ca avea dreptate .... in fine ... urmeaza o cearta destul de serioasa in care nu stiam daca sa ma bufneasca rasu sau sa ne ridicam si sa-i calcam pe capetele crete ... in tot acest timp baieti care apropo ei erau 4 si mici sar noi 2 si mari :)) se agitau si nu stiau ce sa faca "Spune-mi al cui esti ca sa stiu daca te bat sau mergem la sectie ... " ... ma ... cum sa vi la scandal si sa-l intrebi al cui esti ca sa stiu ce fac ? ... in general lumea care se duce la scandal se duce frate .. ai ceva cu unu pai te duci nu mai intrebi al cui e , ai futi una il calci pe cap ... te pisi pe el si pleci da nu il intrebi "Coaie al cui esti ...?"

In tot acest timp fraieru care avea cateaua si din cauza caruia a pornit scandalul agita disperat un electrosoc care nu prea avea baterie dupa sunetu care il scotea :)) si un lindic care a venit cu gasca aia agita de zor un pistol :)) ... da frate ... cum sa vi cu electrosocu si pistolu si sa incepi cu te rog sa iti ceri scuze ...Am vrut sa-i atrag atentia idiotului cu pistolu in mana ca din pozitia in care era si avand in vedere ca vantul batea din spatele meu exista posibilitatea ca gazu care iesea din pistolul lui sa vina pe el .. da am zis ca mai bine imi tin gura si poate am norocu sa traga :))


Dupa aproape 20 de minute in care 4 fraieri se agitau de mama focului in timp ce noi stateam jos relaxati si vorba lu unu din ei " frate vrei sa iti stric ziua ...?  " ... la care tovarasu meu ai spune ca "ziua mea e minunata asa cum e "... cearta se termina cei doi inculpati ... adica tovarasu meu si cu taranu cu animalu isi recunosc vina la genu :
-Te rog sa ma ierti ca mi-am pus cainele sa bea din cismea ...
-Te rog sa ma ierti ca te-am injurat de mata ...


Cei 4 pleaca aruncand totusi o privire din cad in cand in spate nedumeriti ca nu stiau al cui e ala ...


Acuma concluzia : Bah ... data viitoare cand mai dau de un scandal cu tovarasi mei in special cu tovarasu cu care am fost in parc inainte de a incepe scandalul eu cu mana mea ai fut un pumn in cap ... nu de alta da sa il ia draci mai repede si sa inceapa scandalu ca acuma la sfarsit dupa ce eu fierbeam ca nu se ridica si da ... imi zice sennil .. au avut noroc ca eram calm ... ca era de ajuns o palma ...


Deci ... o palma ... bine de stiut :) 

5 comentarii:

Anonim spunea...

ba distrusilor..numai gura e de voi....laso drequ cu lalelele ca daca itzi dadea ala 1 electrosoc dansai ca M.Jackson.Si alta la mana..daca iti dadea ala 1 glont in creier nu mai aveai ce povesti acum
P.S:nu-i mai bine sa-ti vezi de drumul tau....si sa nu te intereseze teritoriul statului pe care il consideri al tau????

Unknown spunea...

Anonimule ... in primul rand pistolul era cu gaze nu cu gloante in al doilea rand electrosocul cand a dat cu el a parait de 2 ori si nu avea baterie iar in al trelea rand aicea nu era vorba de cum ne cacam cand vedem un pistol era vorba de cat de idiot sa fii sa vi cu pistolul si sa il rogi pe ala sa isi ceara scuze ... dar tu banuiesc ca esti prea retard ca sa pricepi ....

Anonim spunea...

vati cacat pe voi la aparitia taranilor =))

Unknown spunea...

M1k3ly @ Anonim ...
D a asa e ne am cacat pe noi ... de ras :)) tu daca ai fii vazut un pistol faceai in pantaloni eu nu stiam daca sa rad sau sa il intreb la modu serios daca are piper :))

P.S. Data viitoare tine ti replicile pt tine daca nu intelegi ceva ce era simplu de inteles ... daca vrei sa faci pe smecheru te duci cu baieti si daca ajungi sa scoti un pistol tragi ... nu il agiti 5 min cu textu "ai .... ai ... ai... un minut sa stai jos "

Unknown spunea...

M1k3ly @ Anonim ...
Da asa e ne-am cacat pe noi ... de ras :)) tu daca ai fii vazut un pistol faceai in pantaloni eu nu stiam daca sa rad sau sa il intreb la modu serios daca are piper :))

P.S. Data viitoare tine-ti repliciile pt tine daca nu intelegi ceva ce era simplu de inteles ... daca vrei sa faci pe smecheru te duci cu baieti si daca ajungi sa scoti un pistol tragi ... nu il agiti 5 min cu textu "ai .... ai ... ai... un minut sa stai jos "

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus ... comenteaza