Manifestul bunului simt

Manifestul României bunului-simţ


Timp de cinci ani, Traian Băsescu a abuzat de încrederea românilor. I-a minţit atunci când le-a promis că vor trăi mai bine. I-a minţit şi atunci când a declarat că va demisiona în cinci minute. Îi minte şi acum când declară că „vrea o Românie a bunului-simţ”.


Traian Băsescu este un politician bolnav. Bolnav de propria putere şi de propriul orgoliu. A fost capabil să ne arunce pe noi pe toţi în hău doar pentru a-şi satisface propriile ambiţii de putere. Ne-a ţinut într-un conflict permanent doar pentru că au „vrut muşchii lui”.


Îi reprezentăm pe cei care nu mai pot fi păcăliţi de Traian Băsescu. Pe cei care sunt scârbiţi de un preşedinte mincinos. Pe cei care cred că România are nevoie de normalitate şi stabilitate. Pe cei care au convingere că numai printr-o Românie cuminte şi cu minte putem merge înainte, putem deveni o ţară civilizată.


Îi reprezentăm pe toţi cei care au acum o cauză – de a ieşi la vot şi de a-l trimite pe mare pe preşedintele-mincinos, pe preşedintele-cameleon, pe preşedintele care ne-a dezamăgit prin duplicitate şi cinism.


Îi reprezentăm pe toţi cei care cred că adevărata Românie nu este cea pe care ne-a arătat-o Traian Băsescu. O Românie obraznică, în care tupeul şi
vulgaritatea este la loc de cinste. O Românie mincinoasă, în care onoarea şi integritatea sunt batjocorite şi abandonate. O Românie, în care bunul-simţ este călcat în picioare.


România cuminte, România educată, România bunului-simţ spune “Destul!”.


2 comentarii:

Liviu Chifane spunea...

Salut! Mulţumesc pentru afişarea bannerului. Nu am găsit un cod pentru bannerul tău. Poate mă ajuţi.

Ynf3rn0 spunea...

Offtopic : Acum câteva zile mi-ai propus un banner exchange şi sunt de acord . Am adăugat deja bannerul tău iar pentru html te rog sa ma contactezi la id-ul de YM : ynferno_dark

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus ... comenteaza