Sa apucat Basescu de caterinca

De cateva zile a aparut pe youtube un videoclip care il ia la misto pe Mircea Badea .







Avand in vedere acest lucru nu am decat sa revin si sa insist inca o data asupra faptului ca domnu nostru presedinte nu are altceva mai bun decat sa transmita mesaje cretine poporului ... nu conteaza ce zici la televizor si atata timp cat nu faci nimic bun in tara asta nu ai drept de comentariu iar faza ca vrei si tu sa faci misto de cineva ca sa te scoti tu e cea mai proasta idee.
Sincer atunci cand ai iesit presedinte am crezut ca poate vei fi cel care va ridica Romania din intunericul in care se afla dar nu ai facut nimi altceva decat sa o afunzi mai rau , esti o rusine pentru intregul nostru popor si chiar daca cel care a scris aceste randuri ( adica yo baaa ) nu are nici o putere sa te schimbe si sa iti dea un sut in cur direct in puscarie sper totusi ca restul de 22 de milioane de romani sa se trezeasca pana nu e prea tarziu ...


Oricum Mircea este prea destept pentru tine si chiar daca ai bani si esti presedintele nostru noi romani de rand avem decat un mesaj pentru persoana dumneata .





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus ... comenteaza