O poza face cat o mie de cuvinte

Postarea de azi se adreseaza tuturor labagiilor dupa hi5 , neogen sau alte site uri care au useri ce isi pot face profile pentru popularitate. Am intrat pe neogen si hop ce sa vezi ... o gramada de idioti care saliveaza la pozele desuchiate ale unor pizde care nu au altceva de facut mai bun decat sa se pozeze in fata oglinzi sau cu picioarele dezgolite in speranta ca vor atrage atentia si poate v-or da de vreunu cu bani care sa le futa si sa le si plateasca ...
Eu unul nu inteleg genu asta de oameni ... adica pula mea ... ti se pare ca esti tru ca iti arati pasarica sau lesinaturile alea de tate si postezi si un mesaj de genu ".. if you wanna be more sexy , stay in invata sa iubesti knd inima ti-e franta... invata sa iubesti knd mintea ti-e pierduta... sa mergi cu capul sus knd soarta ti-este cruda... sa stii s-ajuti p altii knd nimeni nu te ajuta..." ... in primu rand inainte sa te gandesti la pula invata sa scri romaneste pasarica si chiar daca arati bine totusi sa nu uitam ca frumusetea se duce draq daca nu sti sa te porti si sa vorbesti .
E adevarat pentru cei care iti posteaza comentarii de genu " .. esti criminala ... ce bine arati ... pupici pentru tine ... " si bineinteles ca mesajele sunt insotite si de smyle-uri cu pupici si imbratisari senzuale in finanu conteaza cum articulezi cuvintele in propozitie si in final nu o sa ajungi decat sa fii inca o pizda pe catastiful unor baietasi care nu au nici o treaba cu viata reala si care inca mai cred ca pizda este obiect de lux .
Hai frate sa fim seriosi ... putine fete stiu sa se faca apreciate pe net si nu ma refer la faptul ca isi pun pozele pe net , ma refer la ceea ce scriu in profilul personal .RCs sa faci oameni sa te aprecieze si sa te faci remarcata nu ai nevoie de look , cunosc fete care s-ar pisa de la distanta pe pitipoancele dupa hi5 pentru simplu fapt ca gandesc de de ori mai bine decat orice alta pitipoanca de pe net si nu se folosesc de imagine.
Recunosc ca am profil hi5 ..de fapt lista profilurilor pe care le am se gaseste pe acest blog la sectiunea "M1k3ly on ..." dar eu macar am o scuza  unu la mana sunt baiat si nu caut sa agat sau sa ma fac remarcat pentru ca nu am nimic iesit din comun si nici nu incerc sa par ceva ce nu sunt si doi la mana ... in profilurile mele sunt doar persoane pe care le cunosc iar discutiile pe care le am sunt private. Nu trimit pupici la persoane necunoscute , nu dau accept daca nu te cunosc iar daca din greseala ai apariut in lista de mess cu siguranta vei disparea in cel mai scurt timp.
Deci .. baieti ... maturizati-va , pentru ca majoritatea celor care posteaza comenturi enumerate mai sus nu sunt altceva decat niste labagi care spera sa agate si ei vreo trufanda,  iar trufandalele care posteaza poze de genu asta




                                             

nu sunt altceva decat niste fete care nu prea stiu ce sa spuna pentru ca nu prea au ce sa spuna .
E mai usor sa pui o poza decat sa deschizi gura ca sa faci impresie dar desigur fetele respective ajung in cele din urma sa deschida gura ... dar nu sa vorbeasca..

P.S.    Sugatoarele care imi dezaproba parerea sunt rugate sa o faca oral :) 

P.P.S. Labagii care au de comentat sunt rugati sa iasa pe interval .

1 comentarii:

Cristiana Apostol spunea...

Daca toti vor sa fie ca-n reviste.. :)
(Asta si apropo de postarea legata de poza de la profil)
Am avut odata in studio o fata care in pauze se uita la poze cu Thalia. Venea iar in fata aparatului si tot penibila era, tot cu degetele in gura si a pitzi arata, de mi se intorcea stomacul pe dos. A trebuit s-o temperez putin, mi se si suise pe scaun, cu capul in jos si mainile in par. Doamna, nu gluma.

Bine, este o discutie mai lunga aici, la modul, Romanica = curva Europei, la fel cum e si saraca Grecia dar.. ce sa-i faci. Eu sper sa ies din tara in curand. O sa ma intorc sa imi cresc copiii si sa mor aici. Acum insa Romania devine din ce in ce mai nelocuibila *a se citi corupta, comunista, cultivatoare de pitipoance si mentalitate aferenta samd*.

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus ... comenteaza